Μουσική Βραδιά - Προεδρικό Μέγαρο - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Μουσική Βραδιά - Προεδρικό Μέγαρο

Δραστηριότητες > Εκδηλώσεις > 2015

Μια μαγική μουσική βραδιά με τίτλο «Η Ελπίδα γίνεται Τραγούδι» απόλαυσαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος μας την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 στις 7μ.μ.  

Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Συνδέσμου ο οποίος αφού ευχαρίστησε την σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρία Άντρη Αναστασιάδη που έθεσε υπό την αιγίδα της την εκδήλωση, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, εξέφρασε τις ευχαριστίες και εκ μέρους των υπόλοιπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ανταπόκριση των φίλων του Συνδέσμου, σε μια εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς προς τα μέλη του Συνδέσμου.

Στην προσπάθεια μας αυτή βοήθησαν αφιλοκερδώς ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Σταματάρης συνοδευόμενος στο πιάνο από τον Νεόφυτο Νεοφύτου. Φιλική επίσης ήταν η συμμετοχή της Χαρίκλειας Στρούθου συνοδευόμενη στο πιάνο από τον Νεόφυτο Ευαγγέλου. Με τις υπέροχες μελωδικές φωνές τους μας χάρισαν ένα όμορφο βράδυ.

Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή και η ατμόσφαιρα τρυφερή, συγκινητική, γεμάτη μελωδίες και τραγούδια, στα οποία συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Τέλος την παράσταση έκλεψε το τελευταίο τραγούδι γεμάτο νόημα «Καρτερούμε Μέρα Νύκτα…» αφήνοντας να αιωρείται στον κόσμο ο πόθος του κυπριακού ελληνισμού για ελευθερία.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε επίσης αφιλοκερδώς η γνωστή ηθοποιός Νιόβη Σπυριδάκη.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού