Μουσικό Απόγευμα - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Μουσικό Απόγευμα

Δραστηριότητες > Εκδηλώσεις > 2015

Tετάρτη 3 Ιουνίου 2015


Το μουσικό απόγευμα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, στο Προεδρικό Μέγαρο και ήταν υπό την Αιγίδα της Συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη. Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του Συνδέσμου.

Λόγω απουσίας στο εξωτερικό του Προέδρου του Συνδέσμου κου Σάββα Χριστοδούλου, έκαμε χαιρετισμό η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου η κυρία Μαριάννα Παπαδοπούλου,  εκφράζοντας τις ευχαριστίες εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανταπόκριση των φίλων του Συνδέσμου σε μια εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς προς τα μέλη του Συνδέσμου.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε την σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρία Άναστασιάδου που έθεσε όλες τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου υπό την Υψηλή Προστασία της και υπό την Αιγίδα της το Μουσικό Απόγευμα.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής κα Στέλλα Κυριακίδου, ο Επίτροπος Εθελοντισμού κος Γιαννάκης Γιαννάκη, η Διευθύντρια του ΤΚΕΜΕΑ κα Χριστίνα Φλουρέντζου,  σύζυγοι Υπουργών, η φίλη του Συνδέσμου νευρολόγος Δρ Μαρίνα Πασχαλίδου καθώς και πολλές φίλες και φίλοι του Συνδέσμου.

Στην παρέα μας ήταν αφιλοκερδώς οι υπέροχοι μουσικοί, φίλοι του Συνδέσμου Μιχάλης Χατζημιχαήλ, τραγούδι και λαούτο, Βασιλική Χατζηαδάμου τραγούδι, Σάββας Στεφάνου στο βιολί καθώς και όλα τα μέλη του Συγκροτήματος “ΚΙΜΩΝ” Ξυλοτύμπου.

Την παρουσίαση του προγράμματος της εκδήλωσης ανέλαβε και φέτος, αφιλοκερδώς ο φίλος του Συνδέσμου,  Λουκάς Χριστοδουλίδης.

Όλοι πέρασαν ένα όμορφο ξέγνοιαστο απόγευμα παρέα με καφέ, μουσική και παίζοντας τόμπολα.
Ομιλία από την Αντιπρόεδρου του Συνδέσμου μας κυρία Μαριάννα Παπαδοπούλου

 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού