Χορηγοί - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Χορηγοί

Δραστηριότητες

Η Φαρμακευτική Εταιρεία Remedica στηρίζει για άλλη μια χρονιά, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Πολλαπλής Σκλήρυνσης. Στις 30 Μαϊου 2018, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση, έγινε η παράδοση της επιταγής από τον Διευθυντή Πωλήσεων της Εταιρείας, κο Ανδρέα Χατζήπαναγή προς τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, κο Σάββα Χριστοδούλου, με το ποσό των €1.000.

Η RCB BANK LTD στηρίζει για άλλη μια χρονιά, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Πολλαπλής Σκλήρυνσης. Στις 16 Μαρτίου 2018 έγινε η παράδοση της επιταγής από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της RCB, κο Σωτήρη Ζακχαίο προς τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, κο Σάββα Χριστοδούλου, με το ποσό των €4.500. Το ποσό αυτό συμπεριλαμβάνει την Ετήσια Χορηγία αλλά και οικονομική ενίσχυση για αγορά εξοπλισμού για τα Φυσιοθεραπευτήρια μας, τόσο στη Λευκωσία όσο και στη Λεμεσό.

Παράδοση Επιταγής από το Διευθυντή Μαρκετινγκ της  Φαρμακευτικής Εταιρείας REMEDICA, κύριο Αντρέα Χατζήπαναγή, ως Ετήσιος Χορηγός των εκδηλώσεων του Συνδέσμου για το έτος 2017.

Η Eταιρεία Fileminders Ltd στηρίζει για άλλη μια χρονιά, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Πολλαπλής Σκλήρυνσης. Στις 15 Φεβρουαρίου 2017 έγινε η παράδοση της επιταγής με το ποσό των €1.000 στο οίκημα του Συνδέσμου.

Το ποσό αυτό αποτελεί προϊόν έρευνας που διενεργήθηκε μεταξύ των πελατών της εταιρείας Fileminders, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των λειτουργιών της Εταιρείας αλλά και την ευαισθητοποίηση των παραληπτών του ερωτηματολογίου σχετικά με το Σύνδεσμο.  Ως μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας Fileminders,  για κάθε απαντημένο ερωτηματολόγιο προσέφερε €3 στον Παγκύπριο Σύνδεσμo Πολλαπλής Σκλήρυνσης.

Την επιταγή παρέλαβε από την κα Χριστιάνα Κοζάκου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας της Εταιρείας Fileminders, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Σάββας Χριστοδούλου.

Την παράδοση της επιταγής, ύψους €10.000 έκανε η Υπεύθυνη Εταιρικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, κα Ελίνα Θεοδότου, στον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης κο Σάββα Χριστοδούλου. Η εισφορά προέκυψε από τα καθαρά έσοδα του μηνιαίου περιοδικού “KITCHEN by Akis Petretzikis”.

Το περιοδικό “KITCHEN by Akis Petretzikis”, κυκλοφορεί κάθε μήνα στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και πωλείται στην ειδική τιμή των €2, με τα καθαρά του έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης κος Σάββας Χριστοδούλου εκ μέρους του Διοικητικού του Συνδέσμου ευχαρίστησε τόσο τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, όσο και τον Άκη Πετρετζίκη για τη γενναιόδωρη εισφορά που προήλθε μέσω του περιοδικού “KITCHEN by Akis Petretzikis”, η οποία θα ενισχύσει τον Σύνδεσμο, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για την συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των προγραμμάτων και υπηρεσιών του.

Τελειώνοντας ο κος Σάββας Χριστοδούλου ευχαρίστησε τους πελάτες των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ που βοήθησαν στη συγκέντρωση της εισφοράς στηρίζοντας έτσι τον Σύνδεσμο μας.

Η κυρία Ελίνα Θεοδότου, υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ δήλωσε: «Το ποσό που συνεισφέρουμε σήμερα δίνει μια οικονομική ανάσα στον Σύνδεσμο και στόχος μας είναι κάθε μήνα να ενισχύουμε οργανισμούς που στηρίζουν συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε τους πελάτες και συνεργάτες μας που το έχουν αγκαλιάσει τόσο εγκάρδια. Καλούμε το κοινό να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια μας, και με τα επόμενα τεύχη».


Η Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ, Λευκωσίας, διοργάνωσε για άλλη μια φορά  φιλανθρωπική εκδήλωση <<Πλύσιμο Αυτοκινήτου >>, την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 όπου τα καθαρά έσοδα έχουν διατεθεί στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Πολλαπλής Σκλήρυνσης.
Η παράδοση της επιταγής έγινε στις 17 Μαΐου 2016 στο οίκημα της Ελληνικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ με το ποσό των €200. Την επιταγή παρέλαβε από την υπεύθυνη της Σχολής κυρία Λουΐζα Μιχαήλ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Σάββας Χριστοδούλου.

Η εταιρεία Fileminders Ltd συνεχίζει την έμπρακτή της κοινωνική προσφορά στηρίζοντας τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Πολλαπλής Σκλήρυνσης.
Έγινε στις 14 Ιανουαρίου 2016 στο οίκημα του Συνδέσμου η παράδοση της επιταγής με το ποσό των €1.000 που αποτελεί εισφορά προς τον Σύνδεσμο μας.
Το ποσό αυτό αποτελεί προϊόν έρευνας που διενεργήθηκε μεταξύ των πελατών της εταιρείας Fileminders, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των λειτουργιών της Εταιρείας. Ως μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας Fileminders,  για κάθε απαντημένο ερωτηματολόγιο προσέφερε €3 στον Παγκύπριο Σύνδεσμό Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.
Την επιταγή παρέλαβε από την υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Fileminders κα Μαρίνα Κοσμά Κάφουρου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Σάββας Χριστοδούλου. Στην συνάντηση παρευρέθηκε επίσης η Γραμματέας του Συνδέσμου κα Ελένη Ελευθερίου.

Δωρεάν Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του Συνδέσμου, η εταιρεία Cyprus Computer Society προσέφερε το ποσό των €400 με σκοπό την αγορά ενός φορητού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή με στόχο την βελτίωση του ηλεκτρονικού μας  εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία του Συνδέσμου μας.

 

Μια σημαντική ενίσχυση για τον Σύνδεσμο ...

Η εταιρεία Fileminders Ltd συνεχίζει την έμπρακτή της κοινωνική προσφορά στηρίζοντας τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Πολλαπλής Σκλήρυνσης.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 οι κυρίες Έλενα Παρασκευά (Client Support Supervisor) και Μαρία Ελευθερίου (Customer Development Consultant) εκπρόσωποι της εταιρείας Fileminders επισκέφθηκαν το σπιτάκι του Συνδέσμου στην Οδό Χριστουγέννων στη Λευκωσία, και παράδωσαν στον Πρόεδρο του Συνδέσμου κο Σάββα Χριστοδούλου επιταγή ύψους €1.000. Στην συνάντηση παρευρέθηκε επίσης η Γραμματέας του Συνδέσμου κα Ελένη Ελευθερίου.
Το ποσό αυτό αποτελεί προϊόν έρευνας που διενεργήθηκε μεταξύ των πελατών της εταιρείας Fileminders, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των λειτουργιών της Εταιρείας. Ως μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας Fileminders,  για κάθε απαντημένο ερωτηματολόγιο προσέφερε €3 στον Παγκύπριο Σύνδεσμό Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Παράδοση Επιταγής από την ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ ως Μέγας Υποστηρικτής του Συνδέσμου 2014

Παράδοση Επιταγής από την Russian Commercial Bank Cyprus Ltd ως Ετήσιος Χορηγός του Συνδέσμου 2014

Παράδοση Επιταγής από την Φαρμακευτική Εταιρεία Genesis Pharma Cyprus Ltd ως Κύριος Χορηγός 2014

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού