Ανακοινώσεις - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ανακοινώσεις

Δραστηριότητες
 

Την Τετάρτη  2 Αυγούστου 2017, η Βουλευτής και Μέλος της Επιτροπής Υγείας της Βουλής, κυρία Στέλλα Κυριακίδου επισκέφθηκε  τα γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης με σκοπό να γνωρίσει το προσωπικό και τις παρεχόμενες στο χώρο Υπηρεσίες.

Ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς καθώς και για τα άλυτα αιτήματα του συνδέσμου, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επίλυση τους.

Ο Πρόεδρος κύριος Σάββας Χριστοδούλου, ευχαρίστησε την κυρία Κυριακίδου για την στήριξη της αλλά και το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τους ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση.

 
 
 


 

Παρέλαβαν τα δώρα τους από τα γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης οι τυχεροί των λαχνών της κλήρωσης η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Σύνδεσμος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη και τους φίλους, που συμμετείχαν στην κλήρωση αγοράζοντας λαχνούς, η συμβολή τους ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την ενίσχυση των δράσεων του Συνδέσμου.

Κατάσταση Συνολικών Εισοδημάτων του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2015

Κατάσταση Εισοδημάτων

ΕΝΤΑΞΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (Κώδικας 08)

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πολλαπλής Σκλήρυνσης έχει διεκδικήσει και έχει πετύχει την ένταξη των ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση,  στην Ειδική Διατίμηση Ηλεκτρικού Ρεύματος για Ευάλωτους Καταναλωτές (κώδικας 08). H απόφαση που δημοσιεύτηκε και θα έχει ισχύ από την 1ην Δεκεμβρίου 2016 αναφέρει ότι το ωφέλημα αυτό θα το έχουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Πολλαπλής Σκλήρυνσης. Για διευκρινήσεις και πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Συνδέσμου στο τηλ. 22590949.

 

H Παγκύπριας Συμμαχίας Σπάνιων Παθήσεων (ΠΣΣΠ) και η Παγκύπρια Ομοσπονδία Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ) πραγματοποιούν εκστρατεία συλλογής υπογραφών για να ενισχύσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια να ψηφιστούν τα δυο νομοσχέδια, αυτό του ΓεΣΥ και αυτό της αυτονόμησης των κρατικών νοσηλευτηρίων.

Ο σύνδεσμος μας στηρίζει και ενισχύει την πιο πάνω προσπάθεια και παρακαλεί όλα τα μέλη του όπως στηρίξουν και αυτοί με την σειρά τους υπογράφοντας στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Ιστοσελίδα: http://www.ipetitions.com/petition/GESY

Facebook: https://www.facebook.com/events/167458983667589/


 
 
 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού