Διάλεξη Dr. Ludwig Kappos 2019 - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Διάλεξη Dr. Ludwig Kappos 2019

Δραστηριότητες > Εκδηλώσεις > 2019

Ludwig Kappos: Πλέον μπορούμε να κάνουμε πολλά στη πολλαπλή σκλήρυνση

Μεγάλη επιτυχία είχε η διάλεξη που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος μας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Η διάλεξη είχε ως θέμα «Σταυροδρόμια στην εξατομικευμένη θεραπευτική αγωγή της Πολλαπλής Σκλήρυνσης (Νέα Θεραπευτικά Δεδομένα στην Πολλαπλή Σκλήρυνση) και είχε σκοπό την ενημέρωση για νέα θεραπευτικά δεδομένα για την πολλαπλή σκλήρυνση.

Ομιλητής ήταν ο διακεκριμένος καθηγητής Νευρολογίας και επικεφαλής ερευνητικής ομάδας Κλινικής Νευροανοσολογίας και Νευροβιολογίας στο Τμήμα Βιοϊατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βασιλείας Dr Ludwig Kappos.

Με άψογα Ελληνικά, ο διεθνούς φήμης καθηγητής Νευρολογίας Ludwig Kappos ενημέρωσε για τις εξελίξεις στη πολλαπλή σκλήρυνση και την έρευνα που σύντομα θα αλλάξει τελείως το τοπίο αντιμετώπισης της νόσου.

Στο πρόγραμμα της διάλεξης συμμετείχε και ο επιστημονικός συνεργάτης μας και Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου  μας νευρολόγος Δρ Μάριος Παντζαρής.

Η εκδήλωση στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς η συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία που παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την διάλεξη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας ευχαριστεί όλους όσους   τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ενισχύοντας την προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου για διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων στο μέλλον.

H διάλεξη πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη οικονομική στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και των φαρμακευτικών εταιρειών Νovartis και Sanofi Aventis.

 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού