Μουσικό Απόγευμα 1.6.2016 - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Μουσικό Απόγευμα 1.6.2016

Δραστηριότητες > Εκδηλώσεις > 2016Το μουσικό απόγευμα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία και ήταν υπό την Αιγίδα της Συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη. Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κύριος Σάββας Χριστοδούλου έκανε χαιρετισμό  εκφράζοντας τις ευχαριστίες εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανταπόκριση των φίλων του Συνδέσμου σε μια εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς προς τα μέλη του Συνδέσμου.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε την σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρία Άναστασιάδου που έθεσε όλες τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου υπό την Υψηλή Προστασία της και υπό την Αιγίδα της το Μουσικό Απόγευμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των Χορηγών καθώς και πολλές φίλες και φίλοι του Συνδέσμου.

Στην παρέα μας ήταν οι μουσικοί, Μάριος Παύλου στο βιολί και ο Άγγελος Αυγουστή στην κιθάρα και το τραγούδι, οι οποίοι μας χάρισαν υπέροχες μουσικές στιγμές.

Την παρουσίαση του προγράμματος της εκδήλωσης ανέλαβε και φέτος, αφιλοκερδώς ο φίλος του Συνδέσμου,  Λουκάς Χριστοδουλίδης.

Όλοι πέρασαν ένα όμορφο ξέγνοιαστο απόγευμα παρέα με καφέ, μουσική και παίζοντας τόμπολα.


 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού