Επιστημονική Ημερίδα Λεμεσός - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Επιστημονική Ημερίδα Λεμεσός

Δραστηριότητες > Εκδηλώσεις > 2015

Επιστημονική Ημερίδα Λεμεσού- 7.6.2015

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν η Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πολλαπλής Σκλήρυνσης την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στη Λεμεσό στο ξενοδοχείο ATLANTICA MIRAMARE, που ήταν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κου Ανδρέα Χρίστου.

Την εναρκτήρια τελετή της ημερίδας στη Λεμεσό τίμησε με την παρουσία του και απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρος του Δημάρχου Λεμεσού κου Ανδρέα Χρίστου, ο Πρόεδρος Επιτροπής Υγείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Λεμεσού, κύριος Χρίστος Χωματάς.

Στη Λεμεσό η πρώτη ενότητα της ημερίδας συμπεριλάμβανε  την παρουσίαση  της Γαλάτειας Χαραλάμπους και Χάρη Χαραλάμπους με θέμα «Άσκηση Καθημερινή Αναγκαιότητα» καθώς επίσης και την παρουσίαση του εκπροσώπου της Νευρολογικής Εταιρείας Κύπρου, Δρ Γιώργου Καπονίδη με θέμα «Νεότερες Εξελίξεις στην Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Συνεχίζοντας στη δεύτερη ενότητα της ημερίδας η Δρ Μαρίνα Πασχαλίδου ανέπτυξε το θέμα «Οικογένεια και Κατά Πλάκας Σκλήρυνση»
.

Τις ημερίδες τόσο στη Λευκωσία όσο και στη Λεμεσό παρακολούθησαν πολλά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου.

Ακολούθησε συζήτηση και σχολιασμός επιμέρους θεμάτων ανάμεσα στους γιατρούς και του ακροατηρίου.

Οι επιστημονικές ημερίδες εντάσσονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων Συνδέσμου για την ενημέρωση του κοινού για τις νεότερες εξελίξεις που αφορούν τη πολλαπλή σκλήρυνση.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πολλαπλής Σκλήρυνσης  ευχαριστεί  όλους όσους συμμετείχαν ως ομιλητές καθώς και αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους τις επιστημονικές ημερίδες.

Χαιρετισμός απο το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κύριο Γιώργο Αγιομαμίτη.


 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού