Επιστημονική Ημερίδα Λευκωσίας 4.6.2016 - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Επιστημονική Ημερίδα Λευκωσίας 4.6.2016

Δραστηριότητες > Εκδηλώσεις > 2016Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πολλαπλής Σκλήρυνσης το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στη Λευκωσία στο ξενοδοχείο Hilton Park που ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας Δρ Γιώργου Παμπορίδη.

Την εναρκτήρια τελετή της ημερίδας στη Λευκωσία τίμησε με την παρουσία της και απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Υπουργού Υγείας η Δρ Zήνα Ζήνωνος, Ιατρική Λειτουργός 1ης τάξης, στην Γενική ιατρική του Υπουργείου Υγείας.  


Η ημερίδα  ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κο Σάββα Χριστοδούλου.


Στη Λευκωσία η πρώτη ενότητα της ημερίδας συμπεριλάμβανε την παρουσίαση της κοινωνικής λειτουργού του Συνδέσμου Θεοδώρας Γεωργίου με θέμα «Κοινωνική Υπηρεσία του Συνδέσμου – Κοινωνικές Παροχές» καθώς επίσης και την παρουσίαση, του εκπροσώπου της Νευρολογικής Εταιρείας Κύπρου, Δρα Άγγελου Γρηγορίου με θέμα «Συμπτωματική Θεραπεία στη Πολλαπλή Σκλήρυνση».
Στο δεύτερο μέρος είχαμε την παρουσίαση του Δρα Μάριου Παντζαρή με θέμα «Νεότερα Θεραπευτικά Δεδομένα στη  Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Τις ημερίδες τόσο στη Λευκωσία όσο και στη Λεμεσό παρακολούθησαν πολλά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου.


Ακολούθησε συζήτηση και σχολιασμός επιμέρους θεμάτων ανάμεσα στους γιατρούς και του ακροατηρίου.


Οι επιστημονικές ημερίδες εντάσσονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου για την ενημέρωση του κοινού για τις νεότερες εξελίξεις που αφορούν τη πολλαπλή σκλήρυνση.
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πολλαπλής Σκλήρυνσης  ευχαριστεί  όλους όσους συμμετείχαν ως ομιλητές καθώς και αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους τις επιστημονικές ημερίδες.

 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού