Γενική Συνέλευση 2018 - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενική Συνέλευση 2018

Δραστηριότητες > Εκδηλώσεις > 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 10.30π.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία, η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας.

Στη Συνέλευση παρευρέθηκαν και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κυρία Βασιλική Αναστασιάδου, η Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, Δρ Ζήνα Ζήνωνος και η Εκπρόσωπος της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κυρία Χριστίνα Φλουρέντζου.  

Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων, κύριος Μάριος Κουλούμας και ο Αντιπρόεδρος του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, κύριος Ηλίας Δημητρίου.

Ακολούθησε η λογοδοσία του Προέδρου κου Σάββα Χριστοδούλου ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στις πιο σημαντικές δράσεις του Συνδέσμου που έγιναν κατά την διάρκεια των ετών 2016 και 2017.

Στην συνέχεια ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από την ταμία κα Μαίρη Μακρίδου και οι Ελεγκτές έθεσαν στην διάθεση της Γ.Σ. προς έγκριση, την έκθεσή τους από τον οικονομικό έλεγχο που έγινε.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου απαρτίζεται από τους ακόλουθους, (κατά αλφαβητική σειρά), οι οποίοι θα καταρτιστούν σε σώμα κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας τους.

1. ΚαφατάρηςΕυτύχιος
2. Κυριακίδης Πανίκος
3. Κώστας Κώστα
4. Μακρίδου Μαίρη
5. Παντελή Δέσπω
6. Παπαδοπούλου Μαριάννα
7. Παπαμιχαήλ Φίλιππος
8. Παπαναστασίου Γιαννάκης
9. Ρούσου Δέσποινα
10. Σεργίδου Γεωργία
11. Χαραλάμπους Χριστούλλα
12. Χριστοδούλου Σάββας




 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού