Συνάντηση με το Δ.Σ της Νευρολογικής Εταιρείας Κύπρου - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Συνάντηση με το Δ.Σ της Νευρολογικής Εταιρείας Κύπρου

Δραστηριότητες > Συναντήσεις 2015

Συνάντηση του Δ.Σ. του Συνδέσμου
με το Δ.Σ. της Νευρολογικής Εταιρείας Κύπρου


Με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Νευρολογικής Εταιρείας Κύπρου, ζητήσαμε να έχουμε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2015.  

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Νευρολογικής Εταιρείας Δρ Κώστας Μιχαηλίδης, ο Γραμματέας Δρ Κυριάκος Κυριαλλής και ο Δρ Γιώργος Καπονίδης μέλος.


Εκ μέρους του Συνδέσμου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κος Σάββας Χριστοδούλου, η Αντιπρόεδρος κα Μαριάννα Παπαδοπούλου και η Ταμίας Μαίρη Μακρίδου. Επίσης παρευρίσκοντο και οι Λειτουργοί του Συνδέσμου Καρολίνα Παντέχη και Θεοδώρα Γεωργίου.


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Σάββας Χριστοδούλου συνεχάρη όλους τους γιατρούς για την εκλογή τους στο νέο Δ.Σ. της Νευρολογικής Εταιρείας Κύπρου και τους ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση για την συνάντηση. Συνεχίζοντας ο κος Σάββας Χριστοδούλου ανέφερε ότι ο Σύνδεσμος ελπίζει σε μια καλή συνεργασία και στήριξη από την Νευρολογική Εταιρεία.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με πολλαπλή σκλήρυνση και η ανάγκη ενημέρωσης των ασθενών για τις υπηρεσίες και προγράμματα που προσφέρει ο Σύνδεσμος, καθώς επίσης τους μηχανισμούς στήριξης και προώθησης των αιτημάτων τους.


Τέλος, τόσον ο Δρ Κώστας Μιχαηλίδης όσο και ο Δρ Κυριάκος Κυριαλλής και Δρ Γιώργος Καπονίδης εξέφρασαν την αμέριστη στήριξή της Νευρολογικής Εταιρείας στις δραστηριότητες και στόχους του συνδέσμου που έχουν ως γνώμονα την προστασία των δικαιωμάτων των ασθενών σε άμεση και ποιοτική φροντίδα της υγείας τους.

 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού