Ανακοινώσεις - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ανακοινώσεις

Δραστηριότητες

Η Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης πλησιάζει και ο Σύνδεσμός μας προγραμματίζει εκδηλώσεις με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού
Για συμμετοχές επικοινωνήστε στο 22590949
Σας περιμένουμε!!
#navigatingMStogether
#mscyprus
#myMSdiagnosis

Ενημερώνουμε ότι στις 6 Απριλίου 2024 και ώρα 10.μ. μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη του Συνδέσμου συνδέθηκαν διαδικτυακά για να εγκρίνουν τις παρατηρήσεις, οι οποίες μας υποδείχθηκαν από το γραφείο του Εφόρου Σωματείων, για τροποποίηση του Καταστατικού μας. Θέμα της ημερήσιας διάταξης «Τροποποίηση Καταστατικού του Συνδέσμου».

Κοινοποιήθηκαν σε όλα τα μέλη του Σωματείου
μας οι παρατηρήσεις του Εφόρου Σωματείων καθώς επίσης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα μας για ευκολότερη πρόσβαση από όλα τα μέλη. Η πρόσκληση για την Καταστατική Συνέλευση στάληκε στα μέλη ταχυδρομικώς, μέσω email και γραπτού μηνύματος καθώς επίσης έγινε δημοσίευση στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, με ημερ. 16.3.2024. Παράλληλα η πρόσκληση είχε αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συδέσμου μας σε facebook και instagram.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κύριος Σάββας Χριστοδούλου διάβασε τις παρατηρήσεις του Εφόρου Σωματείων, οι οποίες εγκρίθηκαν ομόφωνα. (Οι παρατηρήσεις επισυνάπτονται).

Τέλος για σκοπούς της τροποποίησης του άρθρου 8.1, για να καθοριστεί ένας σταθερός αριθμός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθότι δε μπορεί να είναι κυμαινόμενος, αποφασίστηκε ομόφωνα ο αριθμός 9.


Αναμένεται η έγκριση του αναθεωρημένου καταστατικού από τον Έφορο Σωματείων. 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού